The Owl Post 2006 (PINOTAGE)
Neethlingshof Owl Post, 2019
Owl Post, Pinotage enkeltmark 2012
The Owl Post 2006 (PINOTAGE)
Neethlingshof Owl Post, 2019
Owl Post, Pinotage enkeltmark 2012

Neethlingshof Owl Post, 2019

På lager
185,00 kr.
Inkl. moms

Pinotage Reserve i super årgang.

årgang 2019 har fået 4½ stjerner i Platter's Wineguide (90P).

Vivino = 4,2

Vinblogger Ulrik Houlberg overgiver sig: "..... Smagen er meget blød og cremet med sort, mørk frugt, meget ren, stringent smag, ja faktisk masser af smag, lidt mørk chokolade bitterhed og sødme", december 2019.

14 måneder på egefade.

Totalproduktion=41000 flasker i denne årgang.

Pinotage Reserve Selection. Enkeltmarks vin. Gem op til 15 år efter høstår!

"Den er fyldig med masser af moden frugt og noter af tobak, læder og kaffe", VinAvisen.dk

"Klassisk og superkoncentreret. Blæksorte aromaer– ristet kaffebønne og egetræ – stærk tæt frugt med mørk chokolade" Niels Ehler,DBV.

Neethlingshof har et meget ambitiøst program for bio-diversitet og økologi. Og vinen har fået navnet Owl Post, da en sjælden art af ugler nu igen yngler på ejendommen - og uglerne på ejendommen holder både bestanden af slanger og mus nede.

 

"En meget lækker og vellavet rødvin på Sydafrikas nationaldrue Pinotage. Den er fyldig med masser af moden frugt og noter af tobak, læder og kaffe

En rigtig god bøf-vin" VinAvisen.DK

 

Vinproducent: De Wet Viljoen

Appelation: Stellenbosch

Druesort: Pinotage

 

Baggrund

Neethlingshof ligger helt centralt i det bedste og mest kendte vinområde i Sydafrika – nemlig den såkaldte gyldne trekant i Stellenbosch. Vingården er een af de aller ældste vingårde i Sydafrika, og gården kan dateres tilbage til 1692. Herfra produceres vine, som er præget af gamle traditioner iblandet inspiration fra Afrika og Europa. Den unikke placering betyder meget. De forskellige jordbundsforhold på de ialt 165ha vin marker plus højdeforskelle og den kølige vind fra Atlanterhavet giver vinmageren unikke muligheder og friheder til at lave de optimale blends og høste på de optimale tidspunkter. Fordelingen mellem røde og hvide vine er 55% / 45%, og der produceres både vine på enkeltdruer og blends.  De primære druetyper er Pinotage, Cabernet Sauvignon, Sauvignon blanc, Chardonnay og Gewürztraminer.

Neethlingshof har igennem årtier modtaget guldmedaljer og awards internationalt for sit meget høje kvalitetsniveau.

Neethlingshof er en del af ”the Biodiversity & Wine Initiative”, forkæmpere for landskabsbevarelse, ud af det 378 hektar store domæne er hele 127 hektar fredede. Bla. er fokus på skadedyrsbekæmpelse uden pesticider, hvorved denne ugle har fundet vej igen til ejendommen.

 

Vinmarkerne

Vinstokkene til denne vin gror i dyb rød jord (nedbrudt granit), der er rig på organisk materiale og rigelig næring til rødderne. Plantet i 1997. Vinstokkene er sat på nordvest vendte skråninger, 120 meter over havets overflade.

 

Vinproduktionen

Druerne er høstet i midten af februar, og giver 6 tons / ha. Vinen blev lagret på franske og ungarske egetræsfade i 14 måneder.

 

Modnings potentiale

Klar til at nyde nu, eller kan være lagret endnu et årti.

Beskrivelse

Farve: Rubinrød

Bouquet og smag: Niels Ehler Januar 2010 på www.debedstevine.dk :"Blæksorte aromaer – ristet kaffebønne og egetræ – stærk tæt frugt med mørk chokolade – dyrisk og rustik
Umådelig frugtkoncentration og imponerende fedme og brændte aromaer – intens og god sødme med læssevis af tæthed – lidt en monstervin med masser af fedme, men med vellykket tanninrygrad og massiv, men integreret egHindbær og kirsebær aroma med en baggrund af vanille og eg"

Mad: Perfekt serveret til rødt kød og vildt. Men også gryderetter f.eks. hjerter.

Sammensætning

Alkohol:               14,1 %
Restsukker :          
2,8 g/l
pH:                      
3,65

No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.