Vi ønsker at være den førende leverandør af kvalitetsvine fra Sydafrika

Engros - Kvalitetsvine - direkte til kunderne uden overflødige mellemled

Etableret 2009

Firmaet

LESEDI betyder lys og solskin på Basatho / Sotho sproget. Basatho-stammen er én blandt flere oprindelige stammer, der nu i dag udgør Sydafrika.

Lesedi Wines er et kvalitetsorienteret vinimport firma med fokus på vine fra Sydafrika. Vi ønsker at være det førende import firma i Danmark for kvalitetsvine fra ambitiøse og som regel mindre vinproducenter i Sydafrika.

Og hvorfor så netop Sydafrika - simpelthen pga et ophold i Sydafrika på ca 2 år (i 2008 og 2009). Siden det faste ophold dengang er landet besøgt mange gange - cirka én gang om året. Derfor er der et indgående kendskab til vinene og producenterne dernede. Ved at udbygge de tætte relationer blandt producenter og eksperter på vinmarkedet plus mange rejser rundt i Sydafrika, udvikles Lesedi Wines løbende via udbygning af tætte relationer med producenterne og optimale vinkøb.

Fra Sydafrika er fokus på kvalitet hos mindre producenter og med den rigtige beliggenhed. Det vil som regel sige højtliggende vinmarker, gerne sydvest eller sydøst skrånende marker og tæt på det kølige Atlanterhav.

Lesedi Wines har eneret på import af vore vine til det danske marked.

Målet

Der skal tilbydes helt unikke vine, der ikke sælges i supermarkeder. De er kendetegnet ved at være dyrket under unikke klima- og jordbundsforhold og er af høj kvalitet.
Erfaringen er, at det kunder ønsker er vin med personlighed, historie og selvfølgelig høj kvalitet. Du husker ikke den masseproducerede vin, som alle drikker, men vinen fra det lille familieejede sted, hvor druerne håndplukkes og krop og sjæl lægges i arbejdet, denne huskes.

Det er det, Lesedi Wines gerne vil tilbyde dig. Du bliver introduceret til såvel fremtidens vinstjerner som vine, der i hjemlandet og i andre lande allerede har vundet berømmelse.

Således har Lesedi Wines nogle af de vine, som har opnået de højeste udmærkelser og awards både lokalt i Sydafrika og world wide. John Platters årlige gennemgang af de ca 8.000 vine fra Sydafrika netop giver vore vine i Lesedi Wines særdeles høje udmærkelser - herunder både 5 og 4½ stjerner, hvilket kun 1-2 % af de Sydafrikanske vine opnår.

Altså top vine, kult vine til en særdeles god pris. Plus billige vine som bare smager dejligt.
 

Kunder

Lesedi Wines sælger til både privatkunder og erhvervskunder. Som privatkunde kan du på nettet udvælge, hvad du ønsker. Endvidere kan du besøge butikken her i Aarhus for køb. For erhvervskunder aftales individuelle betingelser mht. priser, levering og øvrige forhold.

Forretningsmodellen sikrer, at der ikke er fordyrende mellemhandlere.

Den direkte kontakt med producenterne sikrer også nærhed, ansvarlighed og kvalitet.

 

 

__________________________________________________________
Lesedi Wines
8210 Aarhus  -   cvr.nr. 32237967

 mail@lesediwines.dk
 www.lesediwines.dk
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.