Mimosa Natural Sweet 2018
Dessert vin - smuk og dyb rav-farve, masser af volume og sødme.
Lavet på Gewürztraminer druen - late harvest - totalproduktion = 2400 flasker.
Duft af modne pærer og nektariner. Smagen er sød af nektariner og alkoholen giver den en lille kant. Perfekt til vinter-desserter; mørke bær og let chokolade.
Boutique wine fra Montagu - Robertson distriktet.
Håndlavet af den prisvindende schweiziske kok Bernhard Hess og vinmager Lourens van der Westhuizen.
Bemærk: 500ml
Mimosa Wines producerer vine i små mængder, og vine som alle er "handcraftede". Mimosa ledes og drives af den schweiziske kok Bernhard Hess, der har drevet flere toprestauranter og vinmager Lourens van der Westhuizen.
Markerne er placeret ved foden af de høje Langeberg bjerge i arealet i retning ud mod det tørre Karoo steppeland.
Druerne plukkes v. håndkraft, efterfulgt af en streng sortering af druerne hjemme på gården for at opnå den høje kvalitet.