Liste over varer efter mærke Ònoma Private Cellar
Ònoma Private Cellar

Jeg deltog i november 2022 i en stor vin-konference i Johannesburg. Blandt omkring 120 vingårde fandt jeg Ònoma - en lille familieejet vingård med græske aner. Det er Blaise Yiannakis, der står for den daglige drift. 


Ònoma - et navn afledt af oldgræsk - betyder noget i retning af at have god karakter og et godt omdømme.
Yiannakis familien købte i 1999 denne gamle Sydafrikanske vingård og har de sidste 24 år investeret i gården. 


 
Blandt andet er Uva Miras tidligere wine maker  Matthew van Heerden headhuntet til Ònoma Private Cellar.
Matthew har som wine maker opnået nogle af verdens højeste awards. Før Matthew kom til Ònoma blev han bla. kåret som "Young wine maker of the year" og "The best chardonnay in the world". Nu på Ònoma er der allerede scoret en guld medalje og 92P i Platter's årlige vurdering af alle vine i Sydafrika.Ònoma producerer i meget små mængder og deres vine har allerede opnået vildt flotte udmærkelser. Vi starter på det danske marked med deres Cabernet Sauvignon 2018, der har opnået bla. Platter's 4½ stjerner (92P) og GoldMedal fra Michelangelo.

Onoma Private Cellar, Cabernet Sauvignon 2018

Ny vingård i porteføljen.Og til INTRO pris ! Græsk ejet lille vingård i Stellenbosch. Onoma vingåden har naboer såsom Neethlingshof, Webersburg og De Toren. Og fra vingården er der udsigt over til Uva Mira.Bemærk: det er den forhenværende vinmager fra Uva Mira, Mathew van Der Heerden, der nu er ansvarlig for at lave denne rødvin fra Onoma.  Priserne...
På lager
159,00 kr.
Viser 1-1 af 1 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.