Rosé vin fra Bonnievale, Sydafrika. Vinen kommer fra Robertson distriktet øst for Cape Town.
Bonnievale Chardonnay 2018
Rosé vin fra Bonnievale, Sydafrika. Vinen kommer fra Robertson distriktet øst for Cape Town.
Bonnievale Chardonnay 2018

Bonnievale Cinsault Rosé 2019

På lager
79,00 kr.
Inkl. moms

Rosé - lavet på Cinsault druen.

Super lækker, frisk og tør rosé. Lavet på cinsault druen. Vingården stræber efter at lave en rosé i den klassiske Sydfranske stil. 

Denne rosé har fået 4 mdr. i ståltanke og derefter på flaske.

Bonnievale vingården er et kooperativ som ledes af både hvide og sorte. Gården er kendt i hele Sydafrika for sine tiltag for at få den sorte befolkning ind på centrale poster i vinproduktionen plus uddannelse og sundhedsprogram for alle ansatte.

 

Bonnievale er en vingård, hvor mange marker omkring landsbyen Bonnievale leverer druer til kollektivet Bonnievale Wines. Vingården har flere dygtige vinproducenter, der kan vælge de bedste druer fra markerne og dermed få adgang til en fantastisk mangfoldighed af områdets varierede terroir. Vingården ligger syd for Robertson distriktet og ned til Breede River.

Lesedi Wines importerer vingårdens såkaldte River Collection, hvor kun de bedste druer i hver årgang anvendes, hvilket sikrer kvalitet.

Bonnievale Wines er opkaldt efter den maleriske by. Byen blev grundlagt af den visionære skotte Christopher Forrest Rigg omkring 1800-tallet. Riggs så potentialet i den daværende halvtørre dal ved bredden af ​​Breede floden. Han brugte de fleste af sine personlige ressourcer og hans overbevisende evner til at sælge ideen til ligesindede pionerer og folk, der søgte at starte op i området. Han stod bag opførelsen af ​​en vandingskanal, der hjalp med at starte op for landbruget – herunder vindyrkning på markerne med virkelig perfekte jordbundsforhold. Den dag i dag udgør det gamle vandingsprojekt stadig den største del af det samlede vandingspotentiale i byen.

No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.