• Ny
LISMORE Pino Noir Estate Reserve 2017

Lismore , Pinot Noir 2017

Pinot Noir
På lager
289,00 kr.
Inkl. moms

Pinot Noir Lismore Estate Vineyards,

Eneståeende Pinot Noir/ 94P

10 måneder på egefade, heraf 25% ny eg. Alcohol 13,5%.

Vinmarkerne ligger meget sydligt i Sydafrika og kendt som nogle af de køligste vinmarker i landet. Vinmarkerne har derfor en ekstra lang modningssæson, og det er i dette område de største Pinot Noir vine fra Sydafrika produceres.

"Lismore Pinot Noir 2017 Cape South Coast, South Africa
Sweetly aromatic with floral red cherries and some sappy green hints. The palate is vivid with some pepper and lime hints and nice structure. It’s pretty and seductive but there’s also some savoury seriousness. Supple and intense with a nice silky texture contrasting with the grippy, spicy savoury character. 94/100", Neal Martin 2018.

Andre internationale awards:

  • 92 Points - Tim Atkin
  • 93 Points - Christian Eedes

Lismore Pinot Noir awards:

-        17.5 Jancis Robinson (2017 vintage)

-        92 Points, Tim Atkin MW (2017 vintage)

-        94 Points, Jamie Goode (2017 vintage)

-        93 points, Greg Sherwood, MW (2017 vintage)

-        93 Points, Christian Eedes, WineMag.co.za (2017 vintage)

Samantha O'Keefe forlod Californien med drømmen om en ny start som vinproducent i Sydafrika. Gemt ved foden af ​​en stor bjergkæde v. Greyton ca. 150 km øst for Stellenbosch blev Lismore Estate Vineyards etableret. En lidenskabelig og ambitiøs vision for vinproduktion kombineret med vinstokke plantet i cirka 300 meter højde, som køles af vinter sne og næret af den afrikanske sommersol, så produceres der klassiske, ”cool climate” vine, som er rige, komplekse og kærligt håndlavede.

Denne Pinot Noir er silkeagtig og med mange lag i smagen. Kompleks duft domineret af  knuste rosenblade, vild jasmin og friske franske urter. I munden masser af tranebær, hindbær og med en lang salig finish. Lige nu for årgang 2017 anbefaldes en dekantering. Lagring i mindst 10 år.

Årgang2017 vintage oplevede varmt, tørt vejr i hele vinteren, som hjalp med at reducere sygdomstrykket. Men de køligere nætter bidrog til at forlængemodningstiden og opretholde en god balance. Vinmarkerne var sunde og producerede enestående udbytter af koncentrerede bær. Vinstokkene er alle Burgundy-klon 115.

Vinmarkerne ligger meget sydligt i Sydafrika og kendt som nogle af de køligste vinmarkerne i landet. Vinmarkerne har derfor en ekstra lang modningssæson og det er i dette område de største Pinot Noir vine fra Sydafrika produceres. Et såkaldt maritimt mikromiljø. 

No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.