Bonnievale Chardonnay 2018
Bonnievale Chenin Blanc 2018
Bonnievale Chardonnay 2018
Bonnievale Chenin Blanc 2018

Bonnievale Chenin Blanc 2018

Sidste elementer på lager
75,00 kr.
Inkl. moms

Lækker chenin blanc hvidvin fra Bonnievale, Sydafrika.

Gården er placeret ca. 30 km syd for det kendte vindistrikt Robertson. Bonnievale har marker ned til Brede River.

Denne Chenin Blanc har fået 6 mdr. i ståltanke og derefter på flaske.

En sprød og lækker hvidvin med toner af både pære og grønne æbler. Og den kunne gå til kylling, fisk eller måske gris.

Bonnievale vingården er et kooperativ som ledes af både hvide og sorte. Gården er kendt i hele Sydafrika for sine tiltag for at få den sorte befolkning ind på centrale poster i vinproduktionen plus uddannelse og sundhedsprogram for alle ansatte.

 

Bonnievale er en vingård, hvor mange marker omkring landsbyen Bonnievale leverer druer til kollektivet Bonnievale Wines. Vingården har flere dygtige vinproducenter, der kan vælge de bedste druer fra markerne og dermed få adgang til en fantastisk mangfoldighed af områdets varierede terroir. Vingården ligger syd for Robertson distriktet og ned til Breede River.

Lesedi Wines importerer vingårdens såkaldte River Collection, hvor kun de bedste druer i hver årgang anvendes, hvilket sikrer kvalitet.

Bonnievale Wines er opkaldt efter den maleriske by. Byen blev grundlagt af den visionære skotte Christopher Forrest Rigg omkring 1800-tallet. Riggs så potentialet i den daværende halvtørre dal ved bredden af ​​Breede floden. Han brugte de fleste af sine personlige ressourcer og hans overbevisende evner til at sælge ideen til ligesindede pionerer og folk, der søgte at starte op i området. Han stod bag opførelsen af ​​en vandingskanal, der hjalp med at starte op for landbruget – herunder vindyrkning på markerne med virkelig perfekte jordbundsforhold. Den dag i dag udgør det gamle vandingsprojekt stadig den største del af det samlede vandingspotentiale i byen.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.