Mimosa Sauvignon Blanc 2019
Boutique wine fra Montagu - Robertson distriktet.
Håndlavet af den prisvindende schweiziske kok Bernhard Hess og vinmager Lourens van der Westhuizen.
Total produktion er 700 kasser á 6 flasker, heraf bruges en del i Bernhards egen restaurant.
Produceres i Robertson distriktet.
Mimosa Wines producerer vine i små mængder, og vine som alle er "handcraftede". Mimosa ledes og drives af den schweiziske kok Bernhard Hess, der har drevet flere toprestauranter og vinmager Lourens van der Westhuizen.
Markerne er placeret ved foden af de høje Langeberg bjerge i arealet i retning ud mod det tørre Karoo steppeland.
Druerne plukkes v. håndkraft, sortering af druerne hjemme på gården efterfølgende.
Alcohol Total Acidity Volatile Acidity Residual Sugar Free SO2 Total SO2 PH |
12.9 % 7.5 g/l 0.60 g/l 2.4 g/l 52 mg/l 137 mg/l 3.14 |