label til Riesling vin. Begrænset antal flasker
  • Ny
Neethlingshof Riesling 2018 (Ode to...
label til Riesling vin. Begrænset antal flasker
Neethlingshof Riesling 2018 (Ode to...

Neethlingshof Riesling 2018 (Ode to Nature)

På lager
135,00 kr.
Inkl. moms

Vingårdens riesling er unik. Her i årgang 2018.

Sidste gang Neethlingshof producerede denne Riesling var tilbage i 1990.

Neethlingshof er kendt for deres top dessert vin: Maria Noble Late Harvest, som altid ligger i toppen i sin klasse. Men i 2018 var klimaet usædvanlig tørt, hvorfor processen for en Noble Late ikke var mulig. Druerne blev plukket i midt februar. 

Neethlingshof Riesling

Vinproducent:  De Wet Viljoen

Appelation: Stellenbosch

Druesort: Gewürztraminer

Baggrund

Neethlingshof ligger helt centralt i det bedste og mest kendte vinområde i Sydafrika – nemlig den såkaldte gyldne trekant i Stellenbosch. Vingården er een af de aller ældste vingårde i Sydafrika, og gården kan dateres tilbage til 1692. Herfra produceres vine, som er præget af gamle traditioner iblandet inspiration fra Afrika og Europa. Den unikke placering betyder meget. De forskellige jordbundsforhold på de ialt 165ha vin marker plus højdeforskelle og den kølige vind fra Atlanterhavet giver vinmageren unikke muligheder og friheder til at lave de optimale blends og høste på de optimale tidspunkter. Fordelingen mellem røde og hvide vine er 55% / 45%, og der produceres både vine på enkeltdruer og blends.

Neethlingshof har igennem årtier modtaget guldmedaljer og awards internationalt for et meget højt kvalitetsniveau.

Neethlingshof er en del af ”the Biodiversity & Wine Initiative”, forkæmpere for landskabsbevarelse, ud af det 378 hektar store domæne er hele 127 hektar fredede. De primære druetyper er Pinotage, Cabernet Sauvignon, Sauvignon blanc, Chardonnay og Gewürztraminer.

 

Vinmarkerne

Rieslilng vinstokkene er ca. 40 år gamle og gror på den sydvest vendte skråniner direkte overfor False Bay. Den permanente havbrise har en kølende effekt på vinstokkene i sommermånederne, hvilket forlænger modningsprocessen og giver den helt karakteristiske koncentrerede bouquet.

Solen står midt på dagen i NORD hernede i Sydafrika, så derfor er en sydvendt skråning med til at forlænge vækstsæsonen.

 

Vinproduktionen

Druerne høstes i hånden i februar måned. Lagring foregår i ståltanke.

Kan drikkes nu og 6 år fra høstår

No reviews

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.