Neethlingshof Gewürztraminer 2014
Sauvignon Blanc fra Neethlingshof, Stellenbosch i Sydafrika.
Neethlingshof Gewürztraminer 2014
Sauvignon Blanc fra Neethlingshof, Stellenbosch i Sydafrika.
Neethlingshof Sauvignon Blanc 2020

Neethlingshof Sauvignon Blanc 2020

fra d. 6. marts 2021
90,00 kr.
Inkl. moms

Dejlig crisp og forfriskende.

Eftersmagen er lang og vedvarende.

Farven er lys med grønne toner og duften har noter af bla. kvæde, passionsfrugt og fersken. 

Druerne er høstet på en syd-vest vendt mark, der får glæde af de kølige vinde fra det kolde hav.

 

Vinproducent:  De Wet Viljoen

Appelation: Stellenbosch

Druesort: Sauvignon Blanc

Baggrund

Neethlingshof ligger helt centralt i det bedste og mest kendte vinområde i Sydafrika – nemlig den såkaldte gyldne trekant i Stellenbosch. Vingården er een af de aller ældste vingårde i Sydafrika, og gården kan dateres tilbage til 1692. Herfra produceres vine, som er præget af gamle traditioner iblandet inspiration fra Afrika og Europa. Den unikke placering betyder meget. De forskellige jordbundsforhold på de ialt 165ha vin marker plus højdeforskelle og den kølige vind fra Atlanterhavet giver vinmageren unikke muligheder og friheder til at lave de optimale blends og høste på de optimale tidspunkter. Fordelingen mellem røde og hvide vine er 55% / 45%, og der produceres både vine på enkeltdruer og blends.

Neethlingshof har igennem årtier modtaget guldmedaljer og awards internationalt for et meget højt kvalitetsniveau.

Neethlingshof er en del af ”the Biodiversity & Wine Initiative”, forkæmpere for landskabsbevarelse, ud af det 378 hektar store domæne er hele 127 hektar fredede. De primære druetyper er Pinotage, Cabernet Sauvignon, Sauvignon blanc, Chardonnay og Gewürztraminer.

 

Vinmarkerne

Vinstokkene er ca. 25 år gamle og gror på den sydøstlige bjergside. Den permanente havbrise har en kølende effekt på vinstokkene i sommermånederne, hvilket forlænger modningsprocessen.

Solen står midt på dagen i NORD hernede i Sydafrika, så derfor er en sydvendt skråning med til at forlænge vækstsæsonen.

 

Vinproduktionen

Druerne høstes i hånden i februar måned. Lagring foregår i ståltanke.

Bemærk at produktionen er begrænset hvert år og hurtigt bliver udsolgt.

 

2021-01-04
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.