Liste over varer efter mærke Alto

Alto Wine Estate, Stellenbosch, Sydafrika.

Alto er Sydafrikas ældste vingård med produktion af rødvin.

 

Gården kan dateres tilbage til 1693. Den blev kendt og fik sit internationale gennembrud i 1922 ved en smagning i London, hvor deres rødvin var med.

Lesedi Wines importerer den kraftige og fuldmodne Shiraz. Lagrer perfekt. Altid en god investering (hvis man kan lade den ligge)!

Alto vingården lige udenfor Stellenbosch. Nemlig ved foden af Helderberg Mountains. Alto daterer sig tilbage til 1693, da det blev en del af en meget større gård kaldet Groenrivier (Green River).

I 1919 ejedes gården af Hennie Malan, som solgte  halvdelen af jorden til sin svoger og gik i gang med at plante vinstokke på hans resterende del med fokus  udelukkende på røde sorter. Han navngav gården Alto, en henvisning til sin højde (nogle skrænter er 500 meter over havets overflade).

Alto har 93 hektar med vinstokke. Den største del består af høje granit skråninger, der er ideelle for dyrkning af rødvin sorter.

Alto dyrker kun rødvine! og de fastholder de gamle dyder med franske og amerikanske egefade og ofte 15-20 mdr lagring før de frigives.

Deres rødvine er lavet på vinstokke plantet i dyb, rød, nedbrudt granit og lerjord på en nordvestlig hældning, der ligger 200m til 500m over havets overflade. Udbytte 5 til 6 tons per hektar. 

Druerne høstes forholdsvist sent og med håndkraft i marts - ofte slutningen af ​​marts.

Alto Shiraz 2014

18 måneder på egefade - kombination af franske egefade (40%) og amerikanske (60%). 5 ud af 5 stjerner VinAvisen skriver: "Kraftig og ganske flot rødvin med en ret markant fadsmag og godt med tanniner". Super lækker og moden rødvin i en årgang 2014 !!!  Alto er placeret på de bedste skråninger udenfor Stellenbosch, Sydafrika. Ejendommen koncenterer sig...
Sidste elementer på lager
145,00 kr.
Viser 1-1 af 1 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.