Liste over varer efter mærke Lomond

Lomond vingården er beliggende i Agulhas området, der udgør  Afrikas sydligste spids ved Cape Agulhas - ved Cape Agulhas mødes det indiske og atlantiske ocean. Endvidere kun 8 km fra fiskerbyen Gansbaai og med udsigt over havet.

Vinmarkerne har dermed et klart maritimt klima med kølige havsbriser, der sikrer, at vinmarkerne holdes kølige, hvilket resulterer i sen modning af druerne.


På bjergsiderne er deres vinmarker tilplantet på så mange som 18 forskellige jordtyper, der naturligt forekommer i små lommer langs bakkerne. Og dermed produceres spændende komplekse vine med smagsprofiler, der adskiller sig markant fra én blok til den næste.

Denne unikke kombination af geografi, geologi og klima resulterer i terroir, der er perfekt til fremstilling af vin af verdensklasse.

The Cape Augulhas appellation har sin plads blandt verdens førende vindyrkningsområder - den sydligste spids af Afrika.

Billedresultat for lomond wines south africa

Lomond Syrah . . . 2014

BT/Vollerslev: 4 STJERNER Syrah med en anelse kølighed. Produceret på den sydligste spids af Sydafrika. Mørke bær, eg, tobak og peber. 18 mdr på fad.  VinAvisen: "5 ud af 5 STJERNER. Intens frugt, blødhed, krydderi - man nyder med største fornøjelse" Lomond vingården er beliggende i Agulhas området, der udgør  Afrikas sydligste spids ved Cape Agulhas -...
Sidste elementer på lager
110,00 kr.
Viser 1-1 af 1 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi anvender cookies for at forbedre din brugeroplevelse på hjemmesiden.