Theuniskraal Rosé 2014

Ny vare

Delikat med blomsteraromaer og naturlig sødme.

På lager fra 8.dec'14.

Dejlig rosévin på en blanding af Shiraz, Muscat Ottonel og Colombard. Resultatet er en en frisk rosé med smag af jordbær og fersken og med toner af blomster og strejf af krydderier.

 

Flere detaljer

Kr. 65,00 inkl. moms

Yderligere information

Baggrund

I begyndelsen af 1700-tallet, bosatte Theunis Bevernagie sig i en frugtbar dal med de tårnhøje Witzenberg og Winterhoek bjerge omkring sig og ved foden af Klein Berg River. Hans navn skulle siden blive ankerpunktet for vine herfra. For i 1927 blev Theuniskraal købt af Jordaan familien og har siden været en stjerne indenfor vinfremstilling.

Theuniskraal drives nu af fjerde generation Jordaan brødre

På Theuniskraal høstes druerne i de kølige morgentimer. Skånsom håndtering og minimum manipulation bevarer både duft og smag gennem alle faser af vinfremstilling.

Vinproduktionen

Nænsom håndtering og vinifikation som foregår separat for druetyperne.

Både Shiraz, Muscat Ottonel og Colombard druer blev høstet med håndkraft, for det meste fra pre-dawn til tidligt om morgenen. Muscat Ottonel blev plukket i midten af ​​februar, mens Colombard blev hentet i slutningen af ​​februar. Shiraz druerne blev høstet i hånden i starten af marts.

De tre druetyper blev vinificeres separat. For de to hvide druesorter (Muscat Ottonel og Colombard) var skindene med i processen i fire timer og var kold-gæret i en periode på 14 til 21 dage. Skindene af Shiraz druerne blev fjernet efter 24 timer, og fermentering blev standset, da et sukkerindhold på 75 g / l blev opnået. Ingen brug af egefade og alt forblev i rustfri ståltanke indtil blanding.

Modnings potentiale:

Kan drikkes nu – og de næste 3-4 år.

 

Beskrivelse

Farve:

 

Bouquet og smag: smag af jordbær og fersken og med toner af blomster og strejf af krydderier.

Mad:  Serveres afkølet.

 

Sammensætning

Alkohol:               10,57

Restsukker :         28,0g/l

pH:                        3,40