Pinot Noir Reserva, Kalfu 2015

Ny vare

Topkvalitet fra Chile - produceret helt ude ved Stillehavskysten.

Cool climate pinot noir. Køligheden helt ude ved Stillehavskysten betyder en længere modnings-sæson, og at druerne dermed plukkes flere uger senere end normalt. Druerne dette år blev høstet så sent som 4. - 10. april. Resultatet er en Pinot Noir med finesser og extra dybe nuancer.

15% på franske egefade - resten i ståltanke.

Intens rubinrød med violette antydninger. Frugtagtig og udtryksfuld, viser kirsebær og hindbær noter suppleret med en let og blød krydret karakter. Et vanille strejf kommer
fra ege lagring.
Blød og læskende. Elegant fransk eg understøtter den intense frugt. Med vanille og kanel hints i eftersmagen. Lang og ren finish.

Begrænset produktion.

Flere detaljer

Kr. 87,50 inkl. moms

Yderligere information

Koldklimavine fra Casablanca dalen I Chile
Vingården ligger 80 km nord for hovedstaden Santiago i det maleriske Casablanca Valley, der er kendt for at være Chiles bedste distrikt til koldklimavine på grund af beliggenheden tæt på Stillehavet.

Variety Pinot noir 100%
Casablanca Valley, Tapihue area.
Sandy and middle clay content. Depth 2 m.
Harvest at night from April 5 to April 10.

The vintage was a cold year for Casablanca valley with no rains
during all the ripening season. This allowed the grapes to ripe slowly
keeping a high aromatic potential, vibrant acidity and a perfect
sanitary condition.

Ageing 15% of the wine was aged in French oak for 8 months. The rest 85%
was kept in stainless steel tanks for the same time as a fruit
compound.

Alc/Vol: 13 %GL; pH: 3,55; Res. sugar: 3,52g/L; Acidity: 6,05 g/L
(Tartaric acid).

Can be cellared for 5 years under right cellar conditions. Store flat.

Color Deep and intense ruby red with violet hints.
Fruity and expressive, shows cherry and raspberries notes
complemented with soft spicy character and a vanilla touch coming
from the oak ageing.
Soft and mouthwatering. Elegant french oak supports the fruit rush
with vanilla and cinnamon hints in the aftertaste. Long and clean
finish.
Temperature & Ageing
Recommended between 14º and 15°C.